Buraxx
Yeni Üye
Nereden : ankara
Meslek :
|
Konu: defin-kendimin katili akor ve tab C.tesi Ara. 20, 2008 4:09 pm |
|
|
DeFiN - Kendimin Katili İntro:
E|-----1---------1--------2--------2----| B|--------------------------------------| G|---2---2-----2---2----3---3----3---3--| (2x) D|--3---------3--------4--------4-------| A|--------------------------------------| E|--------------------------------------|
(İsterseniz akor olarak çalın)
F F# F F# Yanındayken suskunsam, yanlşlarla yorduysam seni. F F# Affet geçte olsa suskunluğuma sustum.. F F# Sensizliğime kustum herşeyim.. F F# F F# Hergün söyledm, yapamam dedim, onsuz olmaz dedim. F F# Herkese güldüm üzüldüm, onsuz yoksunuz dedim.
(buraya kadar intro ile çalınacak)
G# F# Bir sana söyleyemedim sevdiğimi.. E|-----4-------4------| B|--------------------| G|---5---5---5---5----| D|--6-------6---------| A|--------------------| E|--------------------|
(sonra İntro ile dewam)
F F# Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken
F F# Ben senin için yaşıyorum...
F F# Kendi kendimizi koyduk mezara defnettik ağladık. G# A#m Sırayla böyle olmasaydı dedik, gitmeseydi sevgili.. F F# Kalmadı hayat mayat ayrıldım ondan fakat hiç G# A#m Çekmiyor canım benim başka ten başka dudak.. F F# Nerdesin aşkım benim? gitmesin böyle dedim.. G# A#m Gel yanıma, tut elimi bırakma beni... (bırakma)
Ara Geçiş: (daha fazla vurulacak tellere bu kadar az deil)
E|----------------------------------------------| B|----------------------------------------------| G|---10-10-18-10-10--8-8-8-8-8---6-6-6-6-6-6----| D|----------------------------------------------| A|---8--8--8--8--8---6-6-6-6-6---4-4-4-4-4-4----| E|----------------------------------------------|
E|----------------------------------------------| B|---10-10-10-10-10--11-11-11-11--13-13-13-13---| G|----------------------------------------------| D|----------------------------------------------| A|---8--8--8--8--8---9--9--9--9---11-11-11-11---| E|----------------------------------------------|
Tekrar
Şiir:F5-F#5/G#5
Bir sebepsiz tebessüm yüzümde Toprak var heryerimde Çürüyor bedenim, Yalnızım bu karanlıkta.. Yok yürek, yok yorum.. Bak her adımda korkuyorum.. Ruhumun nöbetini bitiremicem galiba.. Ben ÖLÜYORUM..!!!
F5 F#5 G#5 Şimdi her yerdeki sessizliksin. F5 F#5 G#5 Nerdesin? Kendimin Katiliyim..!!! F5 Herşeyim Yok. Hiçbir şey Yok..!!! F#5 F5 Nerdesin?? Neden Gittin?? F#5 Neden Gittin? |
|
caqLa
Yeni Üye
Nereden : adaNa
Meslek :
|
Konu: Geri: defin-kendimin katili akor ve tab Paz Ara. 21, 2008 1:35 pm |
|
|
iste bu benmısıme yaradı tesekkr ederım |
|