nilqün
Mesajcı Üye
Nereden : napıcan ziyaretemi geLcen!
Meslek : veri tabanı programcısı
|
Konu: NicK DüKKaNı :) Paz Ekim 05, 2008 9:30 pm |
|
|
kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén .. wàzqéCd¡m hér$éydén . ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DüşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yüreğime! yikildim, yoruldum, varliginla tukendim. KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık. Yûreğimi ßin parçaya ayırıyør $imdinin içime vuran sancısı... Yüregimdeki Yagmurlar döküLmeyin gönLümdeki acı döküLmedi .. Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa... ...[İmkansız hayallerden başka tutunacak bir şeyim kalmadı]... UsanDım Bu HaLimDen..Niye YaşıyoRum Ki?FazLaYım ßu HayaTTa...! Fahi$e RuhLu hayatta Sap Gibiyim ! + (arkadasının ismi)=»(f)You`ll Always Be My Best Friend!!(f) √ Unuttum DêMèk ßìLé Hà+îRLâMâK+îR rock'n coke qibisin Cadır KuraßiLirmiyim + ? öLürümü Gördüm Dün..Top oynuyordu +_O βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , ĢєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ.. Zifirî karanlık içinde, fikrim, aydınlık, Yaşantım, en hoş aydınlık içinde, karanlık! Hiç anlatamadm * Hiç anLamadılar x[ Ήәяşәγ ỶạĿạи ọĿsạ вịĿә әи qsĿ »AşK zọя ọĿạиdịя …‼ ''hayat ''x''osun sende''y''ol..ve sonra''x+y''denklemini çöz!!... UmrumDışı - Zıt (Y) DuRmaz İnsaN haYvan oLunca ,) Oradan ayRılana Kadar oradamı kaLdınız // Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz. уαяıм кαℓαη вιяşєуℓєя ναя! Ardından Hep Aqlanır mı Derler,,Oysa Senin Ardından Kalan O Güsel Sözler.. = bütün Bildiklerini SİL karanLık Senin olsun = Iyılıqe Dair Herşei Sattım Şeyta'na ++ Kendimi normal olacak kadar anormal görmüyorum ! ..ι| кέйDiiйii мสятιLสяLส вiiя тυтмส..รέйiiй кสйสтLสяιй уσк |ι.. Yaşıyorm LayLayLom .. Hayat Gelsin vay vay hom.. xD BayLar onLarın ruhunu SiL B$tn ** m0deRn ZamanLarda a$k düttürüdürü müdür? x) Tamam Tamam sustum .. ! Acımasız Acınızı aLdım ! TırmaLıyalımmıı , KeseLimmi Heryeri _- $eytanLa Dans Eddim =* Şimdi ay usul, yıldızlar eski hatıralar gökyüzü gibi hatıralar gitmiyor üzerimizden... SéSSizLik İstiyorum .. SadeCe SeninLe oLmak (x) (L)xXx(L) L0√3 (L)xXx(L) έmo qirL's | aNti PoP | + ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..! Alma kalsın ahı,sorma boşver olmasın dönüşleri.. ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( . ) Koyun ! sefioRum dioRsun heRqese veRioRsun ( nihahaha xD ) | rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM !..| kanatSz SheyTan xD hayat aCımSzSa Snde acımaSz oL .. Sevgim Büyüdükçe, Ben Küçüldüm Çocuk Oldum. . Tüm şehir ağladı,sen gittin diye.... mecburmusun hep en uzağa gitmeye........? SiLdim Hayatımdaki malları .. | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ | İntihara MéyiLLi DüşüncéLériM .. ' asLında aşkLarın en güzeLi yoktur.. aşkLar yaşandıkça en güzeLdir .. !! SHOW ME THE MEANİNG OF BEİNG LONELY (yalnız olmanın anlamını sole) || "Sadece sessizLiqi Duymk İsterdiM."|| O.o nfret oYunnda ßir perde dha :/ (; inSan umurSaMAdıQLarına Karsı hép eii dawRanır/. zamanın eli değdi bize. . çoktan değişti herşey. aynı değilz ikimzde.. ! Mutlak Deger! // Geçmi$imi çöpe Attmı..Karı$tırın özenTiLEr xD qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’! || ҳ̸Ҳ̸ҳ αѕqı qöм∂üм qαℓвιмιη мєzαяℓqıηα ҳ̸Ҳ̸ҳ UmuDum Yhok qeLeceqimDen Ama Pisman deqiLim qecMisimDen..!! anLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın qideR.. qidEn ßiTeR... |
|